propar.nl | Conceptontwikkeling
187
page-template-default,page,page-id-187,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-10.1.1,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive
 

Conceptontwikkeling

U kunt zich ook door mij laten bijstaan bij concept- en/of productontwikkeling.

Mooie voorbeelden van concepten die ik heb ontwikkeld zijn:

De Financiële Huisarts & De Financiële Apotheek ®             www.definancielehuisarts.nl

De Financiële Huisarts is een helder modulair adviesmodel dat er als volgt uit ziet:

Fase 1 – De Financiële Gezondheidscheck

In deze fase wordt uw huidige (financiële) situatie in kaart gebracht. Wat zijn uw huidige wensen, uw inkomsten en uitgaven, uw bezittingen en schulden. Bij een lang en gezond leven maar ook bij arbeidsongeschiktheid en voortijdig overlijden.

Op basis van de uitkomsten van deze Financiële Gezondheidscheck bepaalt u zelf of alles naar wens is geregeld of dat er aanpassingen wenselijk zijn.

Fase 2 – Het Financieel Behandel Plan

In deze fase worden de aanpassingswensen voor u uitgewerkt en de haalbaarheid daarvan in kaart gebracht.

Op basis van de uitkomsten van dit Financieel Behandel Plan bepaalt u of bereid bent om de benodigde aanpassingen/investeringen te doen om uw wensen en doelstellingen haalbaar te laten zijn. Wanneer hier de aanschaf van financiële producten wenselijk is, gaat u door met de volgende fase.

Fase 3 – Het Financieel Recept

Pas als u zelf overtuigd bent van de wenselijkheid van aanschaf van een financieel product, ontvangt u in deze fase een productadvies. Het streven is om dit financiële product zoveel mogelijk passend te laten zijn bij u en uw doelstelling. Uiteraard speelt de prijs van dit product ook een belangrijke rol. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de meest uitgebreide analyse software die er in de markt beschikbaar is met daarin alle financiële producten van alle leveranciers zoals banken en verzekeraars.

Fase 4 – De Financiële Apotheek ®

In deze fase weet u al precies welk product u wenst. Leverancier, producteigenschappen, -voorwaarden en prijs zijn bekend. In sommige gevallen kunt u dit zelf verder regelen maar voor de gevallen dat u het betreffende product niet zonder begeleiding van een adviseur kan of wil afsluiten, wordt u daarmee geholpen.

Fase 5 – Financiële Periodieke Zorg

Wanneer één of meerdere fasen zijn doorlopen, kan het noodzakelijk en/of wenselijk zijn op een vinger aan de pols te houden. Uw omstandigheden, wensen en financiële producten veranderen continue. Daarop anticiperen, kan wenselijk of noodzakelijk zijn. Met Financiële Periodieke Zorg staat u er nooit meer alleen voor..

Bewaren

ProPar Management & Innovation
Goudvink 45
5161 SP Sprang-Capelle

Bankrekeningnummer
NL57RABO0103913092

KvK nummer 30197394

BTW ID NL001937171B23

AFM nummer 12006782